• +010 8806876 / 06 23006595
  • info@bvdvaartschilderwerk.nl

Waterschade

Wij kunnen voor u een pro-forma nota opmaken wanneer u waterschade heeft opgelopen aan het schilderwerk van u woning.

Hieronder vallen o.a. het herstellen van:

  • Lekkagevlekken en bladders op het plafond of geschilderde wanden.
  • Vervormde plafondplaten, bv gipsplaten of zachtboard.
  • Losgekomen behang of stucwerk als bv spachtelputz en glasweefsel.
  • Verflagen die loslaten op houtwerk van kozijnen, deuren of ramen etc.

Wat te doen?

U bent voor waterschade verzekerd via uw inboedel verzekering of opstalverzekering. Heeft u waterschade veroorzaakt bij derden (bijv. uw buren), dan bent u hiervoor verzekerd via uw Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering.

Stel u verzekeringmaatschappij op de hoogte van de opgelopen waterschade.Dat kan direct bij de maatschappij of tussenpersoon. Uiteraard moet eerst de oorzaak weggenomen worden. Na droging van nat geworden onderdelen kan overgegaan worden op herstellen van het schilderwerk.


Indien!!

Indien de verzekeringsmaatschappij de herstelwerkzaamheden door ons bedrijf wil laten uitvoeren, zijn wij bereid daar een passende prijsopgave voor te doen d.m.v. een pro-forma nota. U kunt bellen voor een afspraak, Bert van der Vaart Schilderwerk  06-23006595 of 010-8806876.


Belangrijk!!

Voordat u bij ons een pro-forma nota aanvraagt, raden wij u aan eerst contact met de verzekeringsmaatschappij op te nemen en goed te informeren of schildersbedrijf Bert van der Vaart, Maassluis herstelwerken mag uitvoeren.


Prijsopgave!!

Voor het leveren van een passende prijsopgave brengen wij het standaardbedrag van € 80,00 excl. 21% BTW in rekening. Deze kosten worden na uitvoering van de werkzaamheden verrekend met het totaal. Met dit bedrag dekken wij de door ons gemaakte kosten om u en uw verzekeringsmaatschappij goed en vakkundig van dienst te zijn.

U betaalt dus niets voor de prijsopgave wanneer u de werkzaamheden, na akkoord van uw verzekeringsmaatschappij, door ons schildersbedrijf laat uitvoeren.